Na 27 utakmica u dresu Los Angeles Galaxyja, Ibrahimović je postigao 22 gola uz sedam asistencija i pokazao je da mu godine, još uvijek, ništa ne mogu.

S obzirom da je Galaxy nešto ranije završio sezonu u MLS-u, Zlatan i društvo su imali malo više vremena za odmor kojem je došao kraj.

Dokaz tome je i Ibrahimovićev snimak iz svlačionice nastao nakon odrađenog treninga, ali on je daleko najzanimljiviji po muzici koja se može čuti u pozadini.

Dok se Ibrahimović sprema, svlačionicom odzvanja stari hit “Beograđanka” u izvedbi legendarnog Halida Bešlića, kojeg proslavljeni napadač očigledno mnogo poštuje.

Ibrahimović ne samo da sluša, već i pjevuši stihove poznate pjesme, što je posebno oduševilo njegove fanove sa naših prostora.

Prošle godine snimio reklamu na bosanskom jeziku

Zlatan Ibrahimović je u martu 2018. godine u reklami za švedsku kladionicu Bethard govorio na bosanskom jeziku.

Bethard je napravio spot za švedsko tržište, a Ibrahimović je zahtijevao dodatnu verziju u kojoj s Dragomirom Mršićem komunicira na bosanskom jeziku.

“Pogledajte moju verziju reklame za Bethard. Vjerovatno ćete trebati nekoga ko govori bosanski da vam pomogne u vezi s prevodom”, napisao je Ibrahimović na svom Twitter profilu kada je podijelio snimak sa fanovima.

U trenutku kada Mršić, koji je rođen u Prijedoru, ali je kao mali odselio u Švedsku gdje je postao jedan od najboljih sportskih komentatora, ulije u svoju šolju sve mlijeko, Zlatan ga upita: “Šta radiš? Uzeo si sve mlijeko, seljak. Ovo je posljednji put da si uzeo to mlijeko, razumiješ?”.